Boka Gratis Gitarrlektion Här

Det är snabbt och enkeltt att komma igång! Allt du behöver göra är att berätta lite om ditt gitarrspelande nedan

Vi vill veta mer om dig och ditt spelande, du väljer vad som stämmer in bäst på dig genom att klicka och kryssa i rutorna, du kan välja flera alternativ


  Akustisk GitarrEl-gitarrBåda  JaNej


  RockPopBluesMetalEDMKlassiskIndieFolkRapJazzAnnat


  TräningMusikteoriAckordImproviseraBluesGehörStrummingRiffSkalorSkapaKreativitetPlockaArpeggiosJazzUttryck   

  "Framförallt har jag blivit snabbare genom att öva på övningarna vi haft." ⭐⭐⭐⭐⭐

  Har spelat gitarr i ett år, och tagit lektioner i ungefär lika lång tid. Innan jag tog lektioner spelade jag främst bara låtar via tabs. Lärde mig låt för låt och inte så mycket på tekniken. Genom att ta lektioner så har jag lärt mig mycket uppbyggnader av skalor, tekniker, nya begrepp.Saker som jag inte riktigt tänkt på att man kunde göra när man spelar gitarr. Framförallt har jag blivit snabbare genom att öva på övningarna vi haft. Lyckats pricka fler toner rätt oftare, sen få en lite större förståelse för helheten. Jag tycker lektionerna är bra Lärarna har bred kunskap och är väldigt duktiga, jag har aldrig behövt söka upp något själv.- Thomas, egen företagare & programmerare

  "Man lär sig väldigt snabbt med den här metoden" ⭐⭐⭐⭐⭐

  "Tagit lektioner i ungefär 1.5 år  Började som nybörjare, kunde verkligen ingenting, men det gick väldigt fort att lära sig grundackorden, rytmer och olika plock. Har roligt på lektionerna, samt att jag lär mig hur man övar på riktigt, och man märker av resultaten rätt snabbt. Lärt mig många låtar, improvisera lite och några solon. " - David, processoperatör

  "Framförallt fått motivation & struktur i hur jag ska öva vilket verkligen ger resultat" ⭐⭐⭐⭐⭐

  "Tagit lektioner nu i ca 2 år. Tagit lektioner hos lokala lärare innan, men det va liksom ingen struktur på lektionerna eller övningarna.  Lektionsplanerna hos er är väldigt bra, dom ger mig struktur för det har alltid varit ett problem för mig. För innan använde jag internet, och det är svårt att hitta struktur. Det känns som allt är genomtänkt, det kommer verkligen från någon som lärt ut gitarr. Jag har blivit mycket bättre, inget snack om saken, jag är väldigt nöjd. " - Bradley, byggarbetare.