Om Gitarrlektioner-Online

Vi har praktiserat våran metod att lära ut i över 10 år. Vi har även 2 lokala gitarrskolor, en i Göteborg på Brewhouse(vid Liseberg) och en i Borås, , centrum.

Samt internationellt via videolektioner (på engelska), live sessioner & coaching.

Metoden vi använder oss utav kallar vi The Swedish Guitar Method

Fokus ligger på att öva rätt, tydliga övningar och att det är utefter vad du är intresserad av att lära dig. Vi kan dom flesta stilarna, Blues, Rock, Pop, Jazz, Metal, Hårdrock.

Vi är alla passionerade över gitarr och intresserade utav vad våra elever vill lära sig. Vi anpassar alltid lektionerna efter elevens önskemål och ser till att det finns en övningsstruktur. Vi anser det viktigt att det är tydligt vad man ska öva på, och vad man är intresserad utav. Våra elever får alltid med dig tydliga övningsinstruktioner, inspelade backingtracks att öva till och i vissa fall även video.

Gitarrlektioner i Göteborg på Brewhouse:

Gitarrlektioner Borås:

Gitarrlektioner-Online studio:

Vi har gjort otroligt många misstag, och på dessa misstag har vi lärt oss vad som funkar i praktiken för dig som elev och inte. Därav tror vi att vi har en bland dom bästa metoderna för att du ska kunna lära dig spela på det sättet du vill. Vi är så säkra på att våran metod kan hjälpa dig så att vi erbjuder dig att prova en gitarrlektion med oss gratis.

Vi tycker också det är viktigt att man bara lär sig saker man har användning utav i praktiken, och att det visas hur man faktiskt använder det och blir tränad i hur du kan använda det i riktiga sammanhang.

Förutom att lära ut privat lokalt, har våra lärare jobbat på diverse studieförbund, folkhögskolor.  Alla lärare spelar live med olika band, spelar in låtar och är ute i Sverige och Europa och spelar. Vi har även ett administrativt team så att våra gitarrlärare bara behöver fokusera på musik och att faktiskt lära ut.

 

 

Boka Gratis Gitarrlektion

Boka Gratis Gitarrlektion

The Swedish Guitar Method International

Om du är intresserad av att lära dig via videolektioner, kurser och personlig coaching antingen på svenska eller engelska kan du titta in på våran internationella plattform för The Swedish Guitar Method

Där kan du titta på en gratis workshop "Total Guitar Mastery Training" där du får reda på hur man krämar ut varenda minut utav övningstid

Gå till våran internationella sida genom att klicka på adressen nedan: