Lär Dig Att Spela Gitarr På Rätt Sätt & Få Hörbara Resultat Snabbt!

Har du spelat gitarr ett tag men har stagnerat i ditt spelande?

Är du en nybörjare som inte vet vart du ska börja? Känner du att du kan spela ganska bra, men du vet inte riktigt vad det är du gör på gitarren? Kanske är du en självlärd gitarrist som känner att du saknar grunden i ditt spelande?

Skulle du vilja känna dig inspirerad och fylld av glädje och sinnesro varje gång du plockar upp gitarren?

 Om du känner igen dig i något av detta så vet jag precis hur det är.

 Du är just nu inte långt ifrån lösningen. Vad du behöver är en tydlig struktur när du övar med ett system som ger dig dom resultaten du önskar i ditt gitarrspelande. Processen av att lära sig att spela gitarr blir på så sätt mycket härligare!

Jag fanns det också väldigt svårt att lära mig att spela gitarr för några år sen. Jag fann mig själv ganska frustrerad och vilsen, överväldigad med all information på youtube, böcker och DVD's jag hade.

Men allt förändras när jag hittade rätt gitarrlärare. Jag lärde mig hur man faktiskt övar gitarr på riktigt, jag fick insikter som jag aldrig hade kommit på själv.

Insikter som var enkla att förstå och applicera i mitt spelande. Det som är också är så otroligt kul är att dom problemen jag hade som självlärd gitarrist för 10 år sen är exakt dom problemen våra elever kommer med till oss varje dag.

Därav kan vi guida våra elever att få hörbara resultat i sitt spelande oavsett vilken nivå man är på. Alla våra gitarrelever älskar musik och främst gitarr och vill bli bättre på att spela. 

Det är helt enkelt väldigt kul att öva gitarr när man märker att resultaten kommer snabbt!

Om du är någon som vill få dig ett lyft i din spelteknik, din motivation och inspiration att spela mer gitarr och ha KUL så har du kommit till rätt plats.

Jag tycker att lektionerna är bra, då man alltid får ett schema att öva efter, och att det alltid är utvecklat efter ens personliga preferenser." - Joakim

"Spelat gitarr i 5 år, tagit lektioner i 14 månader. Jag tog gitarrlektioner för att jag ville lära mig elgitarr på ett bättre sätt, och teorin.

Teorin är något som intresserar mig och läraren kan leverera på det tycker jag. Mitt gitarrspelande innan va väldigt dåligt när det gäller att applicera teorin.
Jag tycker mina lärare är bra för jag kan alltid fråga saker, så även om jag är förvirrad så får jag alltid svar. 

Känner att mina lärare är engagerade i mig. Jag har lärt mig applicera teori på gitarren och spela solo bättre. Mitt gitarrspel har förändrats posetivt och det anser jag är för varje lektion är anpassad efter vad jag vill lära mig."

"Jag har utvecklats över min förväntan! Det var svårt att komma vidare genom att sitta själv och kolla youtube. " - Christian

"Läraren är jättebra och lyssnar på mina önskemål och vad jag vill lära mig.
Jag har lärt mig rockackord, vanliga ackord, pentaskalan och det känns som att jag kommer ha väldigt stor nytta av pentaskalan.

Man får utefter sina egna förutsättningar och det man vill lära sig att spela. Jag skulle helt klart rekomendera lektionerna till alla som vill lära sig att spela gitarr."

Dom 3 främsta anledningarna vi funnit som gör gitarristers utveckling långsam eller stagnerat helt:

1. Försöker lära sig gitarr på egen hand, utan någon egentlig struktur.

 Det finns otroligt mycket bra information på youtube, i böcker, appar och andra premunationstjänster. 

Men vad som gör det extremt svårt att lära sig på det här sättet är att youtube m.m vet inte vart du är eller vad du behöver. 

Det kan bli förvirrande, man vet inte vart man ska börja och man kan lätt känna sig överväldigad.

Man vet inte vad man ska öva på, eller hur man ska öva på det.

Detta skapar frustration och kan i värsta fall leda till att man stagnerar med sitt gitarrspel, och att det inte känns roligt. För att maximera tiden man lägger på att öva behöver man en tydlig struktur och öva på rätt sätt för att få resultat snabbt. 

 2 Övar på ett obeprövat eller inkorrekt sätt.

Det som faktiskt kan hålla dig tillbaka från att spela det du vill kunna spela är att öva på ett sätt som är obeprövat/ineffektivt.., eller helt enkelt bara fel.

Man övar in dåliga vanor som kan ta flera år att få bort. Att öva på fel sätt gör att din utveckling stagnerar, om du övar på ett beprövat och strukturerat sätt kommer du märka skillnad på bara några veckor. 

Vi kommer att se till att du övar på rätt sätt för dig, så att du känner och hör utvecklingen i ditt spelande. 

 3 De tar gitarrlektioner eller gitarrkurser lokalt eller online med lärare utan att utvärdera på förhand om det är rätt lärare.

Många väljer att ta gitarrlektioner utan att undersöka om det finns någon annan som är mer lämpad för att lära ut till just dig.

Många gitarrlärare har dessutom inget beprövat tränings-system för hur dom ska ge sina gitarrelever resultaten dom vill ha.

De kan ha copy-paste lektioner som dom använder på alla, kanske otydliga instruktioner för hur man övar osv.

Hos oss får du tydliga instruktioner för hur du övar och vi har dessutom ett utvecklat och beprövat tränings-system som kommer att ge dig de resultaten du önskar, om du investerar den tiden på att öva som vi instruerar dig under lektionerna.

"Jag tycker att lektionerna är bra för att jag fått lära mig nya saker som jag inte har övat på tidigare." - Felix

"Det jag gillar med lektionerna är att man kör i sin egen takt, att lära sig att bli bättre på att improvisera" - Peter

 

Vore det inte fantastiskt att spela gitarr på det sättet du drömmer om?

Vi vill gärna försöka hjälpa dig att nå din dröm!

Föreställ dig att varje gång du spelar gitarr så känner du inre frid och glädje...

Föreställ dig att kan uttrycka dig på det sättet du vill, du har inga begränsningar för vad du kan spela....

Föreställ dig att du kan spela vilken låt, eller vilket solo som helst. Få vänner och familj att beundra dig och dina färdigheter.....

 

 Det här får du hos Gitarrlektioner Online:

 

 En GRATIS gitarrlektion (no-strings-attached), där vi går igenom vart du är just nu, vad du vill lära dig och en inviduell plan för hur du ska ta dig dit.

Ett flexiblet bokningsysstem – boka dina lektioner på en tid som passar dig, missa aldrig en lektion!

 Risken att ha väldigt roligt medans du lär dig att spela, och med det mer insperation att spela gitarr.

  Rätt övningsmetoder och övningsmaterial anspassat för dig, så att du faktiskt utvecklas och äntligen kan spela det du drömmer om att kunna spela.

En tydlig plan för hur du övar mellan lektionerna, exakt hur du ska öva på det och hur länge, så att du snabbare kan spela det du vill kunna spela på gitarren.

 Övningar som har backingtracks i olika tempon, med textinstruktioner som är tillgängliga 24/7, från vart som helst.

 Du lär dig musikstilen du vill kunna spela, allt så att du ska känna att det är roligt!

Personlig kontakt med en lärare som har många års erfarenhet av att lära ut gitarr till personer på alla nivåer, men också som kan möta dig som människa och visa dig hur du ska träna gitarr för att få önskat och hörbart resultat.

 

"Jag har nu en mer komplett förståelse för det jag håller på med. Jag har blivit bättre på vissa saker, fått en bättre förståelse och har kunnat sätta ihop de pusselbitar jag redan hade till en början till en helhet!" - Paul

"Online Gitarrlektioner fungerar väldigt bra för mig, det blir intensivt och roligt!"

"Jag är väldigt glad att jag beslutade mig för att ta lektioner. Det ger mig energi och motivation att öva gitarr. Men vad som är viktigast: Jag får njuta av att spela gitarr igen efter alla dessa år" - Tomas

"Det fungerar väldigt bra det här, jag känner att jag kommit långt sedan jag började för 6 månader sedan." - Robert

Ta Reda På Hur Jag Kan Hjälpa Dig

1. Klicka på den orangea knappen nedanför.

2. Den kommer ta dig till en sida där du berättar vad du vill ha hjälp med och vad du vill kunna spela på gitarren

PS. Du hade inte varit här om du hade varit 100% nöjd med ditt gitarrspelande, du har nu två val:

  1. Stanna på den nivån du är nu och du tar dig aldrig vidare.
  2. Kontakta mig för en gratis introduktionslektion och få reda på hur du kan ta nästa steg i ditt gitarrspelande.