Tack för visat intresse, vi kommer att höra av oss inom kort!

Hej! Max heter jag som kommer gå igenom din ansökan, det är många som hör av sig, oftast brukar jag höra av mig på telefon för att gå lite djupare i vad du vill ha hjälp med, och verkar det som att du och jag kan jobba tillsammans så bokar vi en gitarrlektion utan kostnad. Om du inte skulle svara när jag ringer så brukar jag skicka ett sms om att jag ringt.

"På plats"  kommer jag hjälpa dig med det som är relevant för dig och göra upp en långsiktig plan för hur du ska kunna spela det du vill kunna spela. Utöver att jag undervisar i Gitarr online, undervisar jag även 60-80 elever i veckan på "Gitarrlektioner i Göteborg" som ligger ungefär vid Liseberg. 

Vi har en Gitarrskola i Borås också där jag undervisat tidigare. 

Lite kortfattat om mig: Jag spelar i samma band som Marcus (grundare) i rockband som heter Firstborn. Firstborn har släppt 3 studioplattor och 2 EP’s. Även gjort 7 Europa turnér, 1 UK turné och en nationell turné. Senaste året har vi inte spelat så mycket (man kan ju undra varför…) men senaste gigget vi gjorde var på Stora Torget i Borås som förband för backyard babies på en av sommar torsdagarna.

Musikkarriären åt sidan, vad jag funnit jag brinner för mest är att lära ut och ge mina gitarrelever "aha" upplevelser, jag vet att det handlar om att lära ut musik, utan att förstå dig som människa och hur du lär dig på bästa sätt, jag finner det otroligt fascinerande att lära ut till olika typer av människor, för det finns ingen den andra lik. Jag ser fram emot att prata med dig och höra vad jag kan hjälpa dig med!